Több, mint 1000 gyógynövényt ismer. Szerinte nincs olyan betegség, amit ne lehetne a természet erejével gyógyítani.

Elena Fiodorovna Zaitseva 1100 féle gyógynövénnyel foglalkozott már, és döbbenetes hatásaikat fedezte fel, kísérletezte ki. A természet erejére esküszik a betegségekkel szemben.

Léteznek emberek, szerencsére egyre többen, akik úgy gondolják, hogy a természet ereje nagymértékben és sok esetben alkalmazható az erősebb, komolyabb betegségekkel szemben is.

Így nem kell a szervezetet mindig mellékhatásokkal teli gyógyszereknek kitenni, amik nem mellesleg károsítják egészségünket.

Elena Fiodorovna Zaitseva sokak által csak az orosz füvesasszonyként ismert.

Az elmúlt években 1100 féle gyógynövényt sikerült kategorizálnia, mindegyikről tanulmányt készített, és kísérletezett velük. Ezek alapján talált 3 nagyon erősen gyógyhatású növényt.

Az egyik a tarackbúza (tarack) gyökere, ami szinte minden kertben előfordul. A növény gyökeréből készült főzettel enyhíthetők az ödémák, a húgyúti problémák, segít megakadályozni a vesekő kialakulását, de véd a bélbántalmaktól, a tüdőbetegségektől, a magas vérnyomástól, valamint enyhíti az ízületi panaszokat is.

A másik nagy fegyver az nem más, mint a gyermekláncfűnek a gyökere. Az ebből készített főzet ugyanis képes csökkenteni a vérszegénység kialakulását, és megóvja emésztésünket is a diszfunkciótól. Emellett megelőzi a gyomorbántalmakat, a gyomor és a májrákot is, valamint az ízületi fájdalmakat jelentősen képes enyhíteni.

A közönséges bojtorjángyökér is igazi csoda az orosz füvesasszony szerint. Elűzi a vesekövet, enyhíti az ekcémát és a gyomorfekély tüneteit, valamint az égési sérüléseket. A bojtorján gyökeréből készült tea vagy kivonat enyhíti a rákban szenvedők panaszait, de jót tesz a cukorbetegeknek, enyhíti a légúti panaszokat, szabályozza a vérkeringést, így védve a szervezetet a keringési betegségektől.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!