Ez a kezelés különösen hasznos azok számára, akik a cukorbetegségtől és a rossz vérkeringéstől szenvednek. A náthát, influenzát is megszünteti, lehúzza a lázat.

Bár nem mindenki hisz a kínai orvoslásban és a hasonló módszerekben, de ez a módszer közvetlenül kapcsolatot létesít az immunrendszerrel is. A talpon körülbelül 7000 neurális végződés található, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a belső szervekkel. Ezek nagyon fontos végződések, amelyekről tudomást sem veszünk ha a cipőben van a láb egész nap. Éppen ezért végeznek a gyógymasszőrök masszázst a talpon, és ezért ajánlják a mezítláb való sétálást is.

Így készítsd!

Először fel kell vágni a hagymát vékony szeletekre, és várj néhány percig, vagy amíg a hagyma leve megjelenik a hagymaszeleteken. Ezután tedd a hagymaszeleteket a lábadra. Tekerd be a lábad folpackkal, és húzz rá vastag zoknit.

Használj gyapjúzoknit, mert fontos, hogy meleg legyen. 

Ha a bőröd érzékeny, zsíros krémmel vagy mandulaolajjal kend be a lábad, mielőtt ráteszed a pakolást.

Reggel, amikor felkelsz, vedd le a zoknit, és távolítsd el a pakolást. Aztán mossad meg a lábad hideg vízzel, majd húzz fel megint gyapjú zoknit, hogy melegen tartsa a lábat. Ekkor a vér elkezd gyorsan keringeni.

Ez a kezelés különösen hasznos azok számára, akik a cukorbetegségtől és a rossz vérkeringéstől szenvednek. A náthát, influenzát is megszünteti, lehúzza a lázat.

A kínai orvoslás évszázadok óta alkalmazza azt a módszert, amikor hagyma karikát helyeznek a zokniba éjszakára, és azt jól bedunsztolják. Ez a módszer a méregtelenítés egy ősi és nagyon egyszerű módszere. Minden este alkalmazható, amivel nagyon sok betegség megelőzhető és a szervezet folyamatos védelem alatt áll.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!