2022. 06. 23
Cikkekre vágta a káposztát, és így panírozta be...

2022. 06. 21
Van egy különleges képessége, amiről kevesen tudnak.

2022. 06. 14
Napérlelte szőlőszemek magvából készül. Zöldessárga színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít. Ízét 200 °C felett is megtartja, füstpontja 250 °C ezért más olajoktól eltérően sütési hőmérsékleten kevesebb káros égéstermék keletkezik.

2022. 06. 09
Könnyen elkészíthető, különleges zamatú sütemény, ami garantáltan a család kedvence lesz.

2022. 06. 08
A békalencséhez hasonlító növénykéről ma még nehéz elképzelni, hogy a tányérunkon landolhat.

2022. 05. 31
Sokat javult a kender megítélése az elmúlt években, egyre többen ismerik el jótékony hatását, de még mindig sok az előítélet és a téves információ. Minden hónapban igyekszünk az olvasóknak egy kis plusz információval szolgálni erről a növényről, mely nélkülözhetetlen segítője és tápláléka volt az emberiségnek egészen az utóbbi pár évtizedig. Ebben a számban Farkas Attilával, a Kendertér megálmodójával beszélgetünk, aki nap mint nap rengeteget tesz azért, hogy visszaállítsa a kannabisz megtépázott renoméját.

2022. 05. 18
Vajon be tudja csapni a szemed az agyadat? Mennyire élénk a fantáziád? Teszteld magad!