Leginkább főzéshez, ételek ízesítéséhez használjuk, de kertünkben is remek szolgálatot tesz.

Almaecettel permetezte be a kertjében növő gyomokat. Nézd meg, mi történt ezután! Az almaecet egy valóságos kincs, ezért mindenképp legyen kéznél otthon egy üveggel belőle, mert sokszor nagyon hasznos lehet.

Leginkább főzéshez, ételek ízesítéséhez használjuk, de ismerkedjünk meg vele más szemszögből is. Az alma fermentálása során keletkező almaecet nagyon sok egészséges savat tartalmaz, mint például  a citromsav, hangyasav, borostyánkősav, almasav és ecetsavat is.

Parlagfű irtására: két rész almaecetet keverjünk el egy rész vízzel, töltsük szórófejes flakonba, majd spricceljük be vele a gyomokat. A keverék hamar leszárítja a gazt.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!