2024. 09. 08
Natúr szerek a hagyományos és a biogazdálkodásban!

2024. 09. 08
De Ceuster úr, a világ egyik legnagyobb szerves növénytáp gyárának alapítója és tulajdonosa jó 30 évvel ezelőtt érdekes problémával találkozott. A gazdák egyre nagyobb mennyiségű műtrágyát használtak fel a termés növelése érdekében, de a termés nem növekedett, sőt, helyenként csökkent is. Először a műtrágyák minőségére gyanakodtak, azután az időjárásra. Keresték az okot, de nem találtak magyarázatot a jelenségre.

2024. 09. 08
A rebarbara náluk talán nem annyira népszerű, de nagyon sokan szeretik és termesztik is. A rebarbarának nem a termését, nem is a levelét, hanem a szárát fogyasztjuk. Zsenge állapotban nyersen is ehető, de később a külső rétegét le kell hámozni és kisebb darabokra felvágni.

2024. 09. 08
A kövirózsa felveszi a versenyt az aloe verával is!

2024. 09. 08
A permakultúra az ökológiai rendszerek természetes folyamatait veszi alapul és ennek nyomán alkotja meg a lehető legjobb növénytársítási technikákat annak érdekében, hogy vegyszerek nélkül a természet védőmechanizmusaira támaszkodva a növények egymást segítve fejlődhessenek a lehető legjobban, kikerülve az őket veszélyeztető betegségeket és kórokozókat.

2024. 09. 07
Szinte garantált a sikerélmény, hisz 3 nap után már eheted is!