Összetevők
- 550 g liszt
- 1 csésze víz (ne legyen hideg!)
- 1 evőkanál cukor
- 1 teáskanál só
- 1 csomag szárított élesztő
- 5 evőkanál olívaolaj
- 250 g feta sajt
- 120 g kasseri sajt (görög juhsajt)
- kevés oregánó vagy hagyma
A lisztet, cukrot, sót és szárított élesztőt tegyük egy tálba és keverjük össze.
Adjuk hozzá a vizet és az olajat, és gyúrjuk össze ragacsos tésztává.
Morzsoljuk szét a sajtot, és a tésztába gyúrjuk annak kétharmadát.
Letakarva, meleg helyen hagyjuk megduplázódni a tésztát
Kenjünk meg a tepsit olívaolajjal.
Helyezzük a tésztát a tepsibe, és nyomkodjuk laposra. Szórjuk meg a maradék sajttal és oregánóval.
Tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe, és süssük körülbelül 40 percig.
Melegen is ehető!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!