Hozzávalók

  • fél káposzta 400 g
  • 1 hagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 tojás
  • bors
  • kakukkfű
  • liszt

Szósz

  • 150 g joghurt vagy tejföl
  • bors
  • petrezselyem
  • 1-2 gerezd fokhagyma

A káposztát felkockázzuk - vagy reszelhetjük is. Sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük. 

Hagymát dinsztelünk. Ha már kezd pirosodni, mehet bele a fokhagyma.

Áttörjük a főtt káposztát, elkeverjük a hagymával, tojással, fűszerekkel. Annyi lisztet szórunk rá, hogy jól formázható legyen.

Forró zsiradékban kisütjük.

A joghurtos mártással kínáljuk.

A készítés folyamatát itt látod:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!