Oldja a nikotinfüggőséget. Érdemes kipróbálni!

A sztíviát leginkább édes íze miatt ismerjük. Sokak számára a cukrot pótolja. De kevesen tudják, hogy a sztívia képes csökkenteni a nikotinéhséget! Így nagy segítségére lehet annak, aki végleg le szeretné tenni a cigarettát.

A sztívia sok C-, A-, K- és E-vitamint tartalmaz, de van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, vas, cink, növényi fehérje és rost is. Enyhíti a bélbántalmakat, csökkenti a gyomorsavat, méregtelenít, lúgosít

Kísérletek is igazolják, hogy a sztívia fogyasztása jelentősen megnöveli annak esélyét, hogy sikerüljön lemondani a dohányzásról.

Így fogyaszd!

Fogyaszthatod a növény levelét, vagy a belőle készült cseppeket is. El kell rágni egy levelet, vagy pár cseppnyi kivonatot a nyelv alá cseppenteni, akárhányszor megkívánsz egy cigarettát. A gyógynövény illóolaja csökkenti a cigaretta utáni vágyat, ezt te is megtapasztalhatod!

További előnye a sztívia fogyasztásának, hogy természetes édesítőszer, így leviszi a vércukorszintet, így a dohányzásról való leszokással egyidejűleg nem fogsz rászokni az édességek nassolására.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!