Épp csak bele kell mártani a virágokat!

Igazából a friss virágoknál nincs szebb dolog a világon, csak sajnos az a probléma ezzel, hogy a növények bizony elhervadnak, így oda a gyönyörű külső. Ezért íme egy ötlet, amellyel megőrizhetjük a virágok egyediségét, különleges színvilágát.

Igazából a friss virágoknál nincs szebb dolog a világon, csak sajnos az a probléma ezzel, hogy a növények bizony elhervadnak, így oda a gyönyörű külső. Ezért íme egy ötlet, amellyel megőrizhetjük a virágok egyediségét, különleges színvilágát, nem egy pár napra, hanem jóval hosszabb időre, ezért nagyszerű következő „csináld magad” projekt. Mindössze pár hozzávalóra van szükségünk, és pár percet kell a konyhában is eltölteni azért, hogy a virágaink úgy nézzenek ki mindig, mintha frissen vágtuk volna le. Hozzávalók: – egy edény, a viasz felolvasztásához – 2 bögre viasz – keverő pálca – fogas, csiptetőkkel – újságpapír, hogy kevesebb pecsét keletkezzen Először is két bögre viaszt fel kell olvasztani, ha ez megtörtént, máris helyezhetjük bele a virágokat, de ezelőtt azért nem árt eltávolítani az elhervadt szirmokat. Épp, hogy csak bele kell mártani a virágot, majd mehet a csiptetős fogasra száradni. Kész is, bele is helyezhetjük egy kis vázába a gyönyörűségeket. Arra kell még figyelni, hogy ne fűtsünk nagyon be a szobába, mert a viasz megolvadhat.  


 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!