Elképesztő ötletek, és nincs is szükség ehhez sok dologra!

Ha egy családi házban élsz, vagy rendelkezel telekkel, netán nyaralóval, akkor szerencsés embernek mondhatod magad. Természetesen az adott terület sok-sok gondoskodást és időt igényel, viszont te magad hozhatsz létre valóságos csodákat!
Ahhoz, hogy kertünket széppé varázsoljuk, nem szükséges teletömni bonyolult megoldásokkal és drága kerti berendezésekkel. Érdemes megtekinteni, hogyan néz ki például egy holland vagy belga ember kertje. Kis virágágyások aranyos virágokkal, és minden a helyszínen található alapanyagokból építve.

Ha fejben már összeállt, mit és hogy is szeretnénk, akkor már sokkal könnyebb lesz lenyűgöző kompozíciókat létrehozni, amik szebbé varázsolják majd a kertünket. Itt van 15 ötletet, így nem kell azon gondolkodni mit és hogyan; ezeket már csak meg kell valósítani.

Virágoskertek, virágágyások a nyaraló kiskertjébe

1. Ha akad egy feleslegesnek ítélt raklap, ne habozz azt felhasználni és egy függőleges virágágyást alkotni belőle. Több raklapból egész virágfolyosót készíthetsz.

2. Egy ilyen aranyos kis kert minden ház díszévé válik.

3. Nem feltétlenül kell mindenhová virágokat ültetni. A zöld gyepet hangsúlyozandó, annak szélére ültetve egy minimalista de igencsak ízléses kertünk lesz.

4. A kert díszítésekor ne feledkezzünk meg a kerítésről sem! Ez egyfajta plusz otthonosságot ad a kertünknek.

5. A régi kerékpárunktól sem kell olyan gyorsan megszabadulni, egy kis fantáziával igencsak dekoratív virágtartó lehet belőle

6. Egy nagyszerű ötlet a térelválasztásra. Mintha a paradicsomba csöppentünk volna!

7. Még a padok is sokkal másképpen néznek ki, ha virágokkal díszítjük őket. És persze, sokkal jobban esik így ott ülni.

8. Egy ilyen lépcsőn felmenni a házig valóságos gyönyör. A ház előtti virágágyások mindig jó ötletnek bizonyulnak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!