2020. 06. 23
A rebarbara náluk talán nem annyira népszerű, de nagyon sokan szeretik és termesztik is. A rebarbarának nem a termését, nem is a levelét, hanem a szárát fogyasztjuk. Zsenge állapotban nyersen is ehető, de később a külső rétegét le kell hámozni és kisebb darabokra felvágni.

2020. 06. 16
A klímahíreket olvasva sajnos kijelenthetjük: fel kell készülnünk a szélsőséges időjárásra, így a hosszú, száraz időszakokra is. Már a kiskerteseket is automata öntöző rendszereket kínáló hirdetésekkel bombázzák, de jó, ha tudjuk, nem ez az egyetlen megoldás. Sőt! Sok szempontból nem is megoldás. Egy BIOkertész számára alapértelmezett, hogy takarékosan bánik minden természeti erőforrásunkkal, így a vízzel is.

2020. 07. 30
Többé nem kell aggódni betegségek, kártevők miatt!

2020. 06. 05
A permakultúra az ökológiai rendszerek természetes folyamatait veszi alapul és ennek nyomán alkotja meg a lehető legjobb növénytársítási technikákat annak érdekében, hogy vegyszerek nélkül a természet védőmechanizmusaira támaszkodva a növények egymást segítve fejlődhessenek a lehető legjobban, kikerülve az őket veszélyeztető betegségeket és kórokozókat.

2020. 08. 02
3 felhasználási lehetőség, ami mindenkinek jól jön a kertben.

2020. 05. 08
Sőt, hatásosan megvédi az uborkát, és a paradicsomot a lisztharmattól és a gombásodástól.

2020. 05. 05
Sokan csak a hotdogban és virslivel tudják elképzelni. Pedig a mustár, mint növény, kincset ér a kertekben.

2020. 04. 13
Elsőre furcsának tűnhet ez a növénytársítás, de nagyon hatékony!

2020. 04. 12
Egyetlen betegség sem jelentkezik, amióta ezt használom!

2020. 02. 08
Pár nap alatt "arathatsz" is.